Over mij

Ik ben getrouwd met Said en samen hebben wij 2 dochters: Maya & Yara. In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn gezin. Ook ben ik altijd in voor gezellige etentjes met vrienden en familie. Daarnaast heb ik een uit de hand gelopen hobby, het maken van baby- en kinderkleding en accessoires. Zo is Mini Fem dan ook ontstaan.

Ik kom uit een hele creatieve familie en heb jaren gedacht dat ik dat ‘gen’ niet had geërfd. Toch wel dus! Tijdens mijn zwangerschap zocht ik een hobby. Een waar ik wat mee kon. Door flinke bekkeninstabiliteit en hevige misselijkheid kon ik niet zo veel en series en films kijken kwam mijn neus uit. Ik besloot zelf wat dingen te gaan maken voor de baby. Na een korte introductie van mijn moeder over een naaimachine heb ik een naaimachine gekocht en ben ik aan de slag gegaan. Lang leve Google en YouTube als ik iets wilde weten. Ik ging dus aan de slag en dat lukte zo goed, dat ik af en toe wat op bestelling ging maken voor een ander. Ik kreeg steeds meer ideeën en kocht allerlei stoffen en producten en ging aan de slag. Veel te leuk om alleen maar voor mijn kinderen te maken. Want hoeveel omslagdoeken, beddengoed en speenkoorden heeft een kind nou nodig ;-). Nou genoeg, maar ik ben graag bezig en voor mijn eigen kinderen is het toch echt wel genoeg op een gegeven moment! Daarom maak ik heel graag voor andere mensen items.

Handgemaakte items

Vrijwel alle producten die je op Mini Fem worden door mij handgemaakt. Super leuk om te doen. Omdat alles handgemaakt wordt én omdat ik verspilling tegen wil gaan, hanteer ik voor de meeste producten een levertijd. Per product wordt aangegeven wat de geschatte levertijd is. Natuurlijk probeer ik jouw product altijd zo snel mogelijk bij je te krijgen. Sommige producten maak ik wel al vooruit. Als ik daar een order voor binnenkrijg kan ik die snel versturen.

Specifieke wensen?

Wil jij een specifiek item, net andere kleuren of een andere maat? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee. Je kunt contact met mij opnemen per mail via info@minifem.nl of via een DM op Instagram.

Speentjes & zo

Naast deze webshop heb ik ook de webshop Speentjes & zo. Daar verkoop ik speentjes van de merken FRIGG en BIBS. Daarnaast verkoop ik daar allerlei accessoires: bijtringen, speelgoed, swaddles, babykamer accessoires en meer. Wil je nou een bestelling plaatsen bij beide webshops? Geef in het opmerkingenveld dan aan dat je ook bij de andere webshop een bestelling hebt geplaatst, ik zal je dan de verzendkosten van 1 van de bestellingen terugstorten.

Productaanbod

Genoeg over mij! Wat kun je verwachten van mijn productaanbod? Ik zal mijn productaanbod regelmatig aanpassen. Er zullen dingen weg gaan en er zullen nieuwe stoffen en items bijkomen. Als je hiervan op de hoogte gehouden wil worden, ga je mij dan volgen via Social Media? Ik zal je hierover op de hoogte houden via Instagram en Facebook.

Bedankt dat je een kijkje hebt genomen op Mini Fem. Ik kijk ernaar uit om je bestelling te mogen maken!