Stapelstein Inside – hier lees je alles wat je wil weten!

Stapelstein Inside Rainbow Pastel

Stapelstein brengt in 2023 een nieuwe productlijn uit, namelijk Stapelstein Inside. In deze blog vertel ik je alles over deze lijn. Hoeveel gewicht kan Stapelstein Inside dragen? Welke varianten Stapelstein Inside zijn er? Wat worden de prijzen van Stapelstein Inside? Lees dan ook snel verder om hierachter te komen! Technische specificaties Stapelstein Inside In 2023 […]

Wat is open-ended speelgoed?

MagnaTiles Dino World Mini Fem open-ended speelgoed

Wat is open-ended speelgoed en waarom is dit zo goed voor een kind? Er zitten geen spelregels of beperkingen aan spelen met dit speelgoed, waardoor dit zorgt voor urenlang speelplezier. Kinderen kunnen dan ook spelen zonder vooropgezette doelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Dit wil je weten over magnetische tegels

Connetix Pastel Ball Run Pack magnetische tegels

Dat bouwen met magnetische tegels erg populair is, is erg begrijpelijk want magnetisch bouwen komt de ontwikkeling van een kind ten goede. Magnetisch speelgoed van de merken Connetix en Magna-Tiles is open-ended speelgoed. Open-ended speelgoed is goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Geen verzending t/m 30 september

Tot en met 30 september worden er geen bestellingen verzonden. Daarna worden bestellingen, op volgorde van binnenkomst, weer verzonden.

Met code SEPTEMBER krijg je 15% korting (m.u.v. Stapelstein en afgeprijsde/voordelige items)