Stapelstein Inside – hier lees je alles wat je wil weten!

Stapelstein Inside Rainbow Pastel

Stapelstein brengt in 2023 een nieuwe productlijn uit, namelijk Stapelstein Inside. In deze blog vertel ik je alles over deze lijn. Hoeveel gewicht kan Stapelstein Inside dragen? Welke varianten Stapelstein Inside zijn er? Wat worden de prijzen van Stapelstein Inside? Lees dan ook snel verder om hierachter te komen!

Technische specificaties Stapelstein Inside

In 2023 brengt Stapelstein naast de bestaande producten een nieuwe productlijn uit. De nieuwe lijn heet Stapelstein Inside en er worden 6 varianten op de markt gebracht. Iedere set bevat verschillende maten stenen. Zo wordt een parcours afleggen nóg dynamischer. Deze nieuwe varianten, brengen nieuwe technische specificaties met zich mee. De nieuwe stenen kun je goed combineren met de andere stenen van het merk.

Stapenstein Inside stenen kunnen tot 50 kg. dragen. De stenen komen in drie verschillende maten.

  • Inside S: weegt 12 gram, diameter: 93,5 mm. en hoogte: 42,2 mm.
  • Inside M: weegt 38,4 gram, diameter: 155,6 mm. en hoogte: 66,1 mm.
  • Inside L: weegt 70,8 gram, diameter: 211,1 mm. en hoogte 87,6 mm.

De stapelstenen komen in 6 nieuwe varianten: Classic | Classic Warm | Classic Cool | Pastel | Pastel Warm | Pastel Cool.

Stapelstein Inside Rainbow Classic
Classic (set van 6)

Classic – € 94,95

De Classic variant komt in de bekende regenboogkleuren van het merk: paars, blauw, donkergroen, geel, oranje en rood. De Classic set bevat 6 stapelstenen: 2 keer in maat S, 2 keer in maat M en 2 keer in maat L.

Stapelstein Inside Rainbow Classic Warm
Classic Warm (set van 3)

Classic | Warm – € 49,95

De Classic Warm variant komt in 3 regenboogkleuren van het merk: geel, oranje en rood. De Classic Warm set bevat 3 stapelstenen: 1 keer in maat S, 1 keer in maat M en 1 keer in maat L.

Stapelstein Inside Rainbow Classic Cool
Classic Cool (set van 3)

Classic | Cool – € 49,95

De Classic Cool variant komt in 3 regenboogkleuren van het merk: paars, blauw en donkergroen. De Classic Warm set bevat 3 stapelstenen: 1 keer in maat S, 1 keer in maat M en 1 keer in maat L.

Stapelstein Inside Rainbow Pastel
Pastel (set van 6)

Pastel – € 94,95

De Pastel variant komt in de bekende pastelkleuren van het merk: paars, lichtblauw, mintgroen, lichtgeel, lichtoranje en lichtrood. De Pastel set bevat 6 stapelstenen: 2 keer in maat S, 2 keer in maat M en 2 keer in maat L.

Stapelstein Inside Rainbow Pastel Warm
Pastel Warm (set van 3)

Pastel | Warm – €49,95

De Pastel Warm variant komt in 3 pastelkleuren van het merk: lichtgeel, lichtoranje en lichtrood. De Pastel Warm set bevat 3 stapelstenen: 1 keer in maat S, 1 keer in maat M en 1 keer in maat L.

Stapelstein Inside Rainbow Pastel Cool
Pastel Cool (set van 3)

Pastel | Cool – € 49,95

De Pastel Cool variant komt in 3 pastelkleuren van het merk: paars, lichtblauw en mintgroen. De Pastel Cool set bevat 3 stapelstenen: 1 keer in maat S, 1 keer in maat M en 1 keer in maat L.

Vanaf wanneer kun je Stapelstein Inside kopen?

Stapelstein Inside zijn vanaf donderdag 1 juni om 10.00 uur te koop. De stenen zijn niet als pre-order voor deze datum verkrijgbaar. Wil je deze sets dus graag aanschaffen, wacht dan niet te lang met bestellen zodra de verkoop start. De sets zul je hier kunnen shoppen.

Veiligheid Stapelstein

De nieuwe stenen hebben geen scherpe hoeken of randen en zijn water- en UV-bestendig. De stenen zijn gemaakt door 100% klimaatneutrale productie in Duitsland en zijn DIN EN ISO 50001 gecertificeerd. Dit maakt ze veilig en degelijk speelgoed! Het gebruikte materiaal is EPP. Ook bij de nieuwe stenen is het belangrijk dat ze niet in contact komen met scherpe voorwerpen (bijv. scharen, messen, scherpe nagels, stenen, etc.). Deze kunnen schade aan de stapelstenen toebrengen. Voorkom dat de stenen in extreem heet weer terecht komen. Als de producten in het water worden gebruikt, gebruik de stenen dan om mee te spelen maar niet als drijfmiddel. Gebruik de stenen alleen in ondiep water onder toezicht van een volwassene. Ben voorzichtig als je op de stenen gaat balanceren. De stenen kunnen wegglijden, een vloerkleed of (kinder)yogamat / speelmat kunnen dit voorkomen.

Heb je vragen over Stapelstein Inside, of andere producten? Stuur een mail naar info@minifem.nl of stuur een DM op Instagram.